Vodafone mobile USB stick ardymas 2012.03.29 at 18:35

Taip, čia tas pats Bitės dalinamas Interneto priedukas, jungiamas į USB. Kadangi jis pakankamai ilgas – vsai paprasta jį nulaužti. Panašiai buvo ir šitam, nenulaužtas bet gerokai palenktas, dėl ko USB kištukas atšoko nuo PCB. 

Pirmas žingnis paprastas – nuimamas SIM kortelės dangtelis.

Iš SIM kortelės pusės atsargiai lupam  likusią korpuso dalį. pabiro visai lengvai. Svarbu nepamesti spyruoklytės ir to mažo pilko daikčiuko – kištuko atidarymo/uždarymo mygtuko/svirtelės.

Visai nuimtas dangtelis… Toliau apatine dangtelio dalis. Prisukta keletu varžtelių. Vienas prie SIM kortelės, kitas prie USB šakutės, reikia tik įstumti judančią dalį vidun.

 Lengvai „luptelėjus” apatinis dangtelis nusiima. Matosi antena ir jos kontaktai…

Judanti dalis prijungta lankčiu šleifu. Spėju daug atidarinėjant jis nusilankstys, irgi mintis ateičiai… Truputi sukėlus galinę judančios dalies dalį (sviestas sviestuotas) visa ta dalis išsistumia ir galima atlenkti.

Ir paskutinė foto –  tai, kas slepiasi po apatiniu dangteliu. Nieko labai ypatingo – metalinis ekranas, pora turbut MMCX lizdų, kontaktinės aikštelės antenai…

2 Responses to “Vodafone mobile USB stick ardymas”

  1. su kokiu fotiku fotkini mpikseliai ir t.t įdomu.

  2. Nepamenu, su kuo fotkinau konkrečiai šitas foto, bet fotkinu su telefonu (HTC Sensation XE – 8 MP, 3264×2448) arba su fotiku Canon EOS 550D (18 MP, objetyvas Sigmos, 18-200). Sprendziant is foto rezoliuciju – sitas fotkinau su telefonu 😉

Leave a Reply

*