Spy pen – slapta kamera iš vidaus 2011.10.24 at 20:22

Eilinis lievas Kinietiškas niekalas. Buvo įdomus taigi, nusipirkau. Keistumas tas kad po pakrovimo neįsijungdavo. Vieną kartą siunčiau pakeisti… Antrą kartą pardavėjas nebeatsiliepė, dingo žodžiu, taigi atsirado proga pažiūrėti, kas šito žaislo viduje.

Ardymas visai nesudėtingas. Pirma – peiliu nulupam „kepurėlę” su mygtuku.

 

Nulupus dangtelį reikia nuimti laikikli. Tam užtenka kepštelėti peiliu per laikiklio viršų. Nu ir belieka išstumti visus vidurius.

Kamerytė išimta iš lizdo. Baterija… USB jungtis, atminties čipukas, Anyka valdiklis… Mikrofonas nepritvirtintas, teko matyt ir kultūringesnį variantą – mikrofonas turi savo vietą, ne šiaip ant laidų o ant flex pcb jungties.

3 Responses to “Spy pen – slapta kamera iš vidaus”

  1. Sito skelbimo mintis kokia?
    Tikėjaus paskaityti koks atrastas gedimas ir jis buvo išgydytas.

  2. Oj, Liudai, žinok ir aš pats tuo metu neturėjau kada krapštyti. Po kurio laiko dar bandžiau perkepti tuos vidurius, porai kartų padėjo, matyt visgi kažkurio čipuko kojos nekontaktavo. Gal Anykos… Ten jaučiu koks miniatiūrinis BGA, va ir bėdos…

  3. Šudeliakas kapeikas kainuoja, bet tokia ir kokybė. Vargas, remontuojant, žvakutės nevertas…

    P. S. Ačiū už puslapiuką. Smagu paskaitinėti. Aš pats tik tik pažindinuosi su elektronika, tai paaiškinimai su paveiksliukais labai palengvina, geriau suprantama 🙂
    Sėkmės kūryboj!

Leave a Reply

*